LCD TV Doktor

Török Ferenc vagyok, 33 éve TV szerelő!

Szervizemben televízió készülékeket javítok (LCD, LED, OLED és plazma TV, monitor). Ezekből a készülékekből az összes gyártó képmegjelenítő készülékének javítását vállalom. A javításokra és a beépített alkatrészekre egyaránt, garanciát vállalok!

Tevékenységi terület:

Erdőkertes, Veresegyház, Őrbottyán, Szada, Fenyves-liget, Gödöllő, Fót, Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Vác, Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Mogyoród, Szentjakab, Vácrátót, Püspökszilágy, Váckisújfalu, Kisnémedi, Vácegres, Vácduka, Váchartyán, Galgamácsa, Isaszeg, Pécel, Budapest IV. kerület( Újpest, Káposztásmegyer ) és Budapest XV. kerület Ezeken településeken, megvalósuló javítás esetén, kiszállási díjat nem számolok fel.

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbálom javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesen megoldom. A kiszállást, valamint a javítást is próbálom a lehető legrövidebb időn belül megoldani.

Nem rögtön a panel cserét javasolom az ügyfélnek. TV szerelő kollégáimmal javítjuk is a TV panelokat ( táp, inverter, main, alaplap, kijelző, tcon panel ). Amennyiben az adott panel még javítható. Így lehet olcsó a TV javítás. Lényegesen költségesebb megoldás az azonnali panel csere.

Elveszett vagy tönkrement távirányítója helyett, utángyártott vagy eredetit rövid határidővel tudom beszerezni.

LCD TV Szerviz

Amiben segíteni tudok:

  • Televízió javítás
  • LCD tv szervíz
  • LED tv szerviz
  • Plazma tv szerviz
  • Monitor javítás

Profi szakembert keres? Hívjon!

+36 30/9443-910